Flow Collective

Flow Collective

Vi har öppnat upp ett underbart samarbete med andra väl etablerade yogalärare som undervisar samma typ av yoga som vi gör (vinyasa flow) men från andra lokaler i närområdet. Därför kan du nu köpa ett unikt klippkort hos oss och använda det även hos de andra. Vår idé är att du ska få tillgång till mer yoga, fler dagar i veckan och på ett enkelt sätt. Flow Collective är också en kvalitetsgaranti: alla vi som är med undervisar vinyasa flow, och vi har gjort det länge.


Varför gör ni detta?

I grund och botten vill vi att fler människor ska upptäcka de många hälsofrämjande effekterna av en regelbunden yogaträning. Vi vill även att fler ska få uppleva den välgörande samhörighet som finns mellan oss om tycker om yoga. Samtidigt vill och behöver vi, och många yogalärare med oss, vara fristående och jobba från vår egen lilla låda. Det är där Flow Collective kommer in.

Du som yogar hos oss ska inte behöva känna att du behöver vara trogen oss. Vi vill att du ska njuta av andra lärares klasser. Det finns bara vinster med det. Dessutom vet vi att vi inte kan erbjuda ett schema som täcker in allas preferenser vad gäller dagar och tider. Därför kan du nu på samma förmånliga klippkort gå på klasser som erbjuds av fler än bara oss på Studio Barfota i Mellbystrand.

Hur funkar det?

  • 5-klippkort med förmånligt pris (180 kr/klass) som gäller i 3 månader från inköp. Om det är en gåva gäller det från gåvodatum.
  • Gäller hos Elin Jensen och Sara Kristensen på Yogalito, hos Stephanie Sanders i Vejbystrand samt hos Mia Cronqvist i Mellbystrand. Ingen av oss har klasser varje vecka hela året – men minst ett par av oss kommer att erbjuda klasser du kan gå på under dina 3 månader.
  • Du kan köpa kortet på plats på Yogalito, på Studio Barfota eller hos Steph, förslagsvis när du droppar in första gången. Det finns även att köpa på Mias butik Omformat i Mellbystrand.
  • Du får ett fint kort i handen, men själva klippen sköter vi digitalt.
  • Du bokar en klass med ett sms direkt till yogaläraren i fråga.
  • Kortet är inte personligt utan kan delas mellan flera personer.
  • Kortet kan även användas på utvalda workshops/events, ibland som delbetalning.


Överblick lärare och schema

Elin Jensen: 4 klasser per vecka under höst, vinter och vår. Uppehåll i november och april. Större Yogalitoschema sommartid. Pop-ups och event året om.

Sara Kristensen: Klasser vid jul/nyår och påsk. Större Yogalitoschema sommartid. Event sommartid.

Steph Sanders: 2 klasser per vecka höst, vinter och vår. Uppehåll emellanåt. Event året om.

Mia Cronqvist: 2 klasser per vecka höst, vinter och vår. Uppehåll december och uppehåll sommartid.